Hlavní obsah
Článek

Maitland Ward (47) patří k herečkám, které měly našlápnuto ke skvělé kariéře. Naposledy se však na televizních obrazovkách objevila před dlouhými osmi lety a její hvězdné herecké začátky se zadrhly jako špatně seřízené hodinky.

Role v oblíbeném seriálu Kutil Tim či v komedii Někdo to rád blond už dávno zavál čas, a tak se zneuznaná herečka snaží dostat zpátky na výsluní jinak - prostřednictvím provokací a nezřízeného exhibicionismu.

Díky nadupanému hrudníčku sem tam dostane i nějaký ten kšeft jako modelka, což jí sice nezajistí zisk Oscara, ale aspoň chvilkovou vytouženou pozornost. Doslova na roztrhání byla na akci Long Beach Comic, kde měla za úkol pózovat vedle komiksových postaviček.

Navlečená do rozepnutého příšerného koženého kostýmu, podvazků a kozaček se nechala zvěčnit v podprsence. Aby toho nebylo málo, tak jí postavička nejslavnějšího hrdiny ze ságy X-Men rozsápala kalhotky, což bylo přesně to, na co Maitland čekala.

S protrženými kalhotkami totiž ochotně pózovala před fotografy a žadonila o jakoukoliv možnou pozornost. Nabídka na roli ve filmu však ani poté nepřišla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám