Hlavní obsah
Článek

Mezinárodní společnost Felina, specialista na kvalitní dámské prádlo již od roku 1885 slaví letos 130 let od založení! V nabídce jsou jubilejní série spojené s akcí na prodejnách. Akce budou probíhat od 1.4. 2015 sledujte stránky www.felina.cz. V nabídce jsou značky FELINA, CONTURELLE by FELINA a značka pro mladé UNUSUAL. Společnost klade maximální důraz na perfektně padnoucí prádlo, výbornou kvalitu a elegantní střih do velkých velikostí. V nabídce jsou velikosti u některých sérií až do košíčku H.

Jarní kolekce FELINA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V jarní kolekci FELINA je například nová série 205 BLOSSOM, která dává nesrovnatelně měkký a přirozený pocit na kůži, s obsahem bavlny větším než 20%. Vnitřní část košíčku obsahuje bavlnu a na vnější straně je syntetické vlákno. Většina použitých materiálů je "Made in Germany", to podtrhuje vysokou kvalitu modelů. Bohatá výšivka ve tvaru růže propůjčuje sérii atraktivní vzhled. Boční dílek u podprsenek a body se stará o dodatečnou oporu až do velkých velikostí košíčků.

Conturelle by Felina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka Conturelle by Felina nabízí bohatou nabídku úžasných fashion sérií a samozřejmě také doplnění barev u stálých oblíbených sérií. Vlevo na obrázku série 891 5th Avenue jubilejní série s dárkem! K nákupu je dárek lak na nehty v barvě podprsenky! V barvách pudrová nebo tyrkysová. Vpravo série 890 Manhattan. Série byla inspirována ruchem velkoměsta. Barvy flamingo, černá udávají tón Manhattanu. Celkem devět různých střihů obsahuje tato série. Absolutně retro a stylová je Longbra s prodlouženou podprsenkou. Zvláštnost: Swarovski kamínek je umístěný na středu.

Série 889 Soho

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

SOHO nabízí uměleckou rozmanitost, jako tato série. Bohatá vícebarevná květinová výšivka ve dvou barevných provedení, vanilka a Scarlet (intenzivní odstín červené), dvě zcela rozdílná provedení. Barevné provedení Scarlet, čerstvá barva vanilky v kombinaci s různými odstíny modré a petrolejových tóny.

Buďte trendy a sexy s novou řadou [un: usual]

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka [un:usual] nabízí módní pohodlné spodní prádlo pro mladé ženy se sebevědomím a většími velikostmi košíčků. Stálá nabídka je doplněná o nové jarní fashion série. Pozitivní mix vzorů a kombinace materiálů a výrazných barev a kontrastů. Nové barvy v programu SHAKE IT. „Namixujte“ si individuálně soupravu! Kalhotky této nové standardní série je možné „namíchat jako koktejl v baru“. Kalhotky hipster a stringpanty jsou také ve výrazných svěžích fashion barvách, vhodně doplňují jarní nabídku. Poprvé pro sezónu jaro/léto v nabídce tílko. Hladký, přiléhavý, stahovací materiál. Lehce stahuje oblast břicha.

STYL a KABO

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již nyní se můžete těšit na novinky podzim- zima 2015, které společnost FELINA představila na přehlídkách veletrhu STYL a KABO 21.-23.2.2015 v Brně. Na obrázku modelky Dominika Hužvárová, Lucie Procházková a Michaela Haladová. Foto: zdroj STYL a KABO.

Další články

Načítám