Hlavní obsah
Článek

Portugalská chlouba klubu Real Madrid a držitel ocenění Zlatý míč za uplynulý rok Cristiano Ronaldo se možná nechal inspirovat svým kolegou z Juventusu Gianluigim Buffonem. Poté, co mu to přestalo klapat s krásnou modelkou, poohlédnul se po vhodné partnerce ve zcela jiných vodách - mezi sportovními komentátorkami. Nejen že jsou náramně půvabné, ale na rozdíl od jejich bývalých poloviček ještě skvěle rozumí fotbalu. A to se vyplatí!

Zatímco první případ se týká naší krajanky Aleny Šeredové, které manžel pláchnul za Ilárií D’Amico (40), s níž má už dokonce čekat potomka, čerstvý třicátník Ronaldo ještě tak daleko rozhodně není. S ruskou modelkou Irinou Shayk se rozešel po pětiletém vztahu teprve začátkem letošního roku.

Místo po jeho boku nyní měla podle zahraničních médií zaujmout hvězda stanice Televisa Deportes Vanessa Huppenkothen (29) (Vanessa je dcerou bývalého německého fotbalisty Dietera Huppenkothena). S Ronaldem před časem dělala rozhovor a údajně za ní měl nedávno odletět do Španělska, kde pracovně pobývala. Není to však tak dlouho, co se spekulovalo o fotbalistově zájmu o jinou sportovní reportérku Lucíu Villalón.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám