Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární zpěvák a herec Roman Vojtek (52) byl v první polovině devadesátých let vidět spíše na muzikálových prknech než na televizních obrazovkách.

Svou první televizní roli získal v roce 1998 ve výpravné pohádce Jak přišli kováři k měchu. Tehdy Vojtek randil se současnou moderátorkou Novy Kristinou Kloubkovou a patřil k vyhlášeným fešákům, na které se ženy lepily jako vosy na med. K tehdejší image Romana Vojtka patřily dlouhé vlasy a oholená tvář.

Dnes má oblíbený herec, který odešel od těhotné manželky Terezy, poněkud drsnější vizáž. Krátké vlasy i zarostlou tvář mu fanynky jistě odpustily, protože Vojtek vypadá mnohem mužněji než dříve.

Pohádka Jak přišli kováři k měchu byla natočená v brněnském studiu České televize pod režijním vedením Vlasty Janečkové. Vojtek si zahrál pasáčka oveček Antonínka a po jeho boku se objevila herečka Anna Veselá coby kovářova dcerka Tereza. Příběh pohádky se točil jak jinak než kolem vzájemné lásky hlavních protagonistů, které nepřeje starý kovář a otec Terezky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám