Hlavní obsah
Článek

Jedním z hostů obnovené premiéry muzikálu Dracula byla i zpěvačka Bára Basiková (61), která dorazila s dcerou Maruškou. Pociťovala téměř takovou nostalgii, tako když se začal znovu uvádět Jesus Christ Superstar, v němž sama kdysi hrála a opět do něj po dvaceti letech nastoupila jako Máří Magdaléna.

"Dracula byl první český muzikál ve velkém stylu a na úrovni. Sešli se na něm výborní tvůrci a skvělí interpreti. Viděla jsem ho tehdy, před dvaceti lety, od té doby ne, i když byly různé obnovené verze, ale ty mi unikly. Takže jsem se na představení moc těšila," řekla Super.cz a prozradila i to, proč si v Draculovi sama nikdy nezahrála. "Nikdy mne neoslovili, protože jsem vždycky zrovna dělala něco jiného," krčila rameny.

Bára od doby, kdy jsme se potkali naposledy, opět znatelně pohubla, což je u ní pravidelně se opakující záležitost. Jojo efekt zná jako mnoho jiných žen. "Začala jsem na sobě zase pracovat, na podzim jsem zjistila, že vážím víc, než je zdrávo, takže jsem nasadila svoji obvyklou kombinaci cvičení a diety," přešla opět Basiková na osvědčený styl.

"Snažím se jíst střídmě, několikrát denně a malé porce, a pohybovat se. Chodím i do posilovny na kruhový trénink, což je báječné. Během půl hodiny vystřídáte několik strojů a úplně to stačí třikrát týdně," doplnila. A kolik už má od podzimu dole? "Je to patnáct kilo, byla jsem fakt dost vypasená," přiznala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám