Hlavní obsah
Článek

Odchod oblíbeného herce od jeho těhotné manželky je stále pln otazníků. Přestože se obě zúčastněné strany k této kauze vyjádřily, nikdo nemůže s jistotou říci, co se Romanu Vojtkovi (52) honí hlavou. Že by byl herec tak prozíravý a vyjádřil své myšlenky na billboardu, který už na počátku letošního roku lákal na seriál Všechny moje lásky? Nebo měl snad někdo na Primě drsný smysl pro humor?

Je ironií osudu, že Roman Vojtek na televizní obrazovce prožívá podobné emoce jako ve skutečnosti? Také se svou seriálovou manželkou v podání Moniky Zoubkové neprožívá ideální vztah. Zatímco ona touží po druhém dítěti, seriálový Lukáš má jiné životní priority. Jejich manželská krize je tak stále vážnější a vše spěje k ráznému řešení.

Také vám to něco připomíná? Roman Vojtek však v seriálu jedná podle scénáře, který jej tradičně vykresluje v dobrém světle. Před kamerami se tak řídí heslem „Neřeším, že moje žena řeší“, které jeho postavu charakterizuje na plakátu. Teď však tato slova dostávají zcela jiné vyznění.

Ve skutečnosti je Roman v podstatně složitější situaci než jeho seriálový hrdina. Manželku, která za tři týdny porodí, zkrátka řešit musí, i kdyby sebevíc nechtěl. O tom jak tento příběh skončí, nemá prozatím tušení snad ani samotný herec. V seriálu však není vyloučena ani možnost, že Vojtek najde útěchu u jiné ženy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám