Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ještě před pár lety patřila herečka Megan Fox (37) k největším hollywoodským kráskám a vévodila žebříčkům nejžhavějších žen planety. Po dvou porodech se ale zdá, že přišla o svou sexuální přitažlivost.

Megan Fox ve své zlaté éře natočila film Transformers, který se setkal s obrovským diváckým zájmem. Herečka tak své sexy tělo ukázala i v druhém dílu s podtitulem Pomsta poražených, po jehož premiéře byla její kariéra na vrcholu. Pak se ovšem filmový sexsymbol nepohodl s režisérem Michaelem Bayem a v dalším pokračování jej nahradila Rosie Huntington-Whiteley (36).

Kráska z filmového plátna si pak zahrála ještě v několika méně úspěšných filmech včetně Jonah Hex, ale později dala přednost rodině. V roce 2010 se provdala za Briana Austina Greena alias Davida ze seriálu Beverly Hills 90210, s nímž si krátce po sobě pořídila dva syny. Bodhimu bude brzy jeden rok a Noah v září oslaví třetí narozeniny.

Loni se Megan Fox vrátila na scénu s filmem Želvy Ninja, který se ovšem nesetkal s příliš pozitivním přijetím a zajistil jí Zlatou malinu za nejhorší výkon ve vedlejší roli. Herečka sice nedávno v bikinách předvedla, že má po mateřské dovolené opět výstavní křivky, ale jinak o svůj zevnějšek příliš nepečuje. Když se v Los Angeles objevila v teplácích a s neupravenými vlasy, nedostala by roli ani v komparsu.

Reklama

Další články

Načítám