Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O kadeřnici Jitce z Discopříběhu a nově také Lucii z Policie Modrava Jaroslavě Stránské (45) jsme neslyšeli pomalu celých 27 let, které od natáčení prvního dílu zmíněného uplynuly. Ona ale u herectví zůstala - svůj život zasvětila hraní divadelních představení pro děti, jemuž se věnuje dodnes.

Obklopena dětmi se cítí jako ryba ve vodě, vlastní dítě jí však osud dopřál jen na velmi krátkou dobu. Stránská porodila holčičku, která ale v šesti měsících nečekaně zemřela. „Během roku mi pomřela celá rodina, to je období, na které nerada vzpomínám. Potom jsem se znovu snažila o miminko, ale bohužel už to nevyšlo,“ řekla velmi otevřeně v talk show Na baru. Mateřské city později věnovala dceři svého snoubence, se kterým žije již 17 let. „Přítelovu dceru z prvního manželství znám od osmi let, jsme kamarádky a je to bezvadný. Jsem naprosto spokojená,“ říká.

Za sebou už má také jedno manželství. „Vdávala jsem se v devatenácti letech. Už když jsem ve svatební den vyslovila ‚ano‘, tak jsem věděla, že to není správné rozhodnutí,“ vzpomíná na bujaré mládí žena, které byste asi netipovali jejích pětačtyřicet let. Vypadá totiž snad lépe než v Discopříběhu.

„Pan režisér chtěl, abych vypadala co nejhůř. Udělali mi trvalou a vlasy mi namočili, takže jsem vypadala jako kokršpaněl,“ smála se Stránská, jejíž aktuální vizáž je dílem přírody. „Žádné plastiky nemám, vylepšila jsem se jenom rovnátky, které teď nosím, a podstoupila jsem zákrok na úpravu dioptrií.“

Související témata:
Modrava

Reklama

Další články

Načítám