Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss Veronika Kašáková přednedávnem vydala svoji první knížku, ve které popisuje své pocity z vyrůstání v dětském domově. Popisuje svůj vztah k rodičům a doufá, že její zpověď pomůže řadě dětí v dětských domovech.

Zatímco Veronika si získala srdce tisíců lidí, její rodiče zatím pochopení příliš nemají. Maminka četla knížku ještě před vydáním, otec o tom nechtěl ani slyšet. Nyní už ji zřejmě četl, protože údajně zvažuje žalobu na svoji dceru.

"Celá rodina to vstřebává, maminka už je v pohodě, ta si uvědomuje, jakou roli v mém dětství hrála. U tatínka mám strach a na reakci ještě čekám. Doufám, že ta žaloba, o které se mluví, je jen výstřel do tmy," řekla Super.cz Veronika.

"S tatínkem jsme o mých pocitech a o tom, co v knížce bude, pořádně nemluvili. Máme takový vztah, že jsme se o tom našem problému celé dětství nebavili. Má na mé dětství jiný názor než já jako dítě, které to vstřebávalo. Má to podložené fakty, moje střípky se s tím neslučují. Každý máme svoji pravdu, je škoda, že jsme o tom dříve nemluvili, mohli jsme tomu předejít," vysvětluje.

"Samozřejmě vím, že otvírám jeho bolístky. I přes to všechno, co se stalo, ho moc miluju a bolí mě, že ho zraňuju. Trápí mě to. O to víc ho mám ale ráda, nevím, jak to vysvětlit," říká krásná modelka.

A co kdyby přeci jen k žalobě došlo? "Šla bych k němu a objala bych ho. Řekla bych mu, že to je zbytečné," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám