Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malé děti dost často rodiče stříhají doma sami, a podle toho to taky vypadá. Tedy aspoň u Ornelly (31) a Pepy Koktových. "Quentina jednou ostříhal Pepa strojkem a malý pak vypadal jako Fester z Addams Family. Já zase jednou ostříhala Pepu, měl ofinku jako podle hrnce, chtěl se jít skoro zabít a od té doby na něj nesmím sáhnout. Tedy s nůžkami v ruce," smála se.

"Taky jsem stříhala Charlottinu kamarádku, která chtěla jen zastřihnout konečky vlasů, které jí na začátku končily u zadku a skončily až nad lícními kostmi, protože to bylo pořád křivé," pokračovala ve vysvětlování, proč se se synem raději vydala do kadeřnictví své nové kamarádky Agáty Prachařové (38), se kterou se sblížily, skoro až intimně, na jednom bujném mejdanu.

"Chtěla jsem mu nechat udělat mikádko, ale na to nemá dostatečně vlasů. Takže ho ostříháme jenom vzadu a doufám, že u toho bude jako socha a nic se mu nestane a zůstanou mu obě uši a nůžky neskončí v krku," věřila před kadeřnickým zákrokem.

S Ornellou jsme hodili řeč i o novém vztahu exmanželky jejího muže Gabriely Partyšové (45). Ta jí kdysi vyčítala, že Pepu odvedla od rodiny a ona má nyní partnera, který opustil ženu a dvě děti. "Já se tomu doma nejdřív zasmála, protože je to pro ni dvakrát. Ale pak jsem si řekla, že by to ode mě bylo ubohé a Pepa mi i vynadal za status na Facebooku," přiznala.

"Člověk nikdy neví, jak ten život poplyne a co bude. Takže jediné, co k tomu můžu říct, je, že jí to s Pepou přejeme a hlavní je, ať je šťastná. Protože když bude šťastná, bude lepší i její vztah s Pepou a Pepův vztah s Kristianem. Tak ať se jí daří,“ uzavřela rozumně Ornella.

Reklama

Další články

Načítám