Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zorka Hejdová se rozhodla pořádně zapracovat na své postavě. Bývalá modelka začala mít problémy s výkyvy váhy a rozhodla se se špíčky zatočit. "Oslovila jsem ty nejlepší z nejlepších, Hanku Mašlíkovou a jejího přítele, mistra Evropy v MMA Andrého Reinderse. Bavily jsme se s Hankou na Nově, že bych chtěla cvičit a vznikla myšlenka, že bych mohla cvičit s nimi," řekla Super.cz Zorka.

Maká už čtyři měsíce a výsledky se dostavují. Její manžel je nyní nadšený z jejího zadečku. A to bude prý ještě mnohem lepší. "Můj muž říkal, že dobrý. V kuchyni to okukuje, když třeba vařím, a říká, že fakt dobrý. Aby byl můj zadek ale tak pevný jako má nová ňadra, to budu muset ještě hodně makat," směje se Zorka, která moderuje také na Evropě 2.

Cvičí po hodně dlouhé době a sama říká, že to bolí. "Bála jsem se toho, pár let jsem nic nedělala. Výsledky už se projevují, ale jde to pomaleji, než jsem čekala. Tělo si zvyká a je to mnohem lepší než na začátku. Před čtyřmi měsíci jsem jen funěla, hekala, byla jsem fialová a tvrdila jsem, že to nikdy nemůžu zvládnout. A jde to," dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám