Hlavní obsah
Článek

Princ William se při své první oficiální návštěvě Číny musel obejít bez své manželky. Kate čeká už v dubnu její druhý porod, a cesta do Asie tak v jejím stavu nepřipadala v úvahu.

Vévodkyně Kate (33) však doma nezahálí. Zatímco William v Asii plní své reprezentativní povinnosti, vévodkyně z Cambridge využila poslední chvíle před porodem k návštěvě dětského centra ve Smethwicku. Na Kate je zřetelné pokročilé stadium těhotenství, ale přesto se dětem plně věnovala a vyzkoušela si zde roli několikanásobné maminky. Už brzy bude totiž muset svou pozornost dělit mezi George a jeho sourozence, který spatří světlo světa v dubnu.

Královská rodina soukromí Kate přísně střeží, a její těhotenství je tak předmětem spekulací. Nejprve se objevila informace, že vévodkyně čeká dvě holčičky, ale vzhledem k jejímu standardnímu bříšku se nakonec ukázala pravděpodobnější varianta, že se George dočká jen jedné sestřičky. Pohlaví druhého potomka Kate a Williama však Buckinghamský palác nikdy nepotvrdil, takže si musíme počkat až do dne, kdy se vévodkyně stane dvojnásobnou maminkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám