Hlavní obsah
Článek

Bývalá popová princezna se nevzdává snu o funkční rodině, již se snaží svým dvěma synům zajistit poté, co se rozvedla s jejich otcem Kevinem Federlinem. Vše nasvědčuje tomu, že fešácký hudební producent Charlie Ebersol v roli náhradního tatínka obstál na jedničku.

Britney Spears (42) má za sebou divoké mládí a její potomci se nenarodili zrovna do jejího nejlepšího životního období. Zpěvačka však ustála drogové zkušenosti i psychické potíže, kvůli nimž o děti dočasně přišla, a nyní zvládá kariéru i rodinný život. Devítiletý Sean a osmiletý Jayden se tak dočkali dalšího tatínka, který zpěvačku přijal s celou její rodinou.

Když se Spears s Federlinem rozvedla, její starší syn měl teprve dva roky. Nejnadějněji vypadal její vztah s Jasonem Trawickem, který jí dělal společnost čtyři roky. Ani zásnuby je však spolu neudržely. Po románku se svým bývalým manažerem se Britney zamilovala do Davida Lucada a vyzkoušela si vztah s obyčejným mužem, který netoužil po pozornosti médií.

Po spokojených fotkách ze společné dovolené se ovšem ukázalo, že ani tentokrát to Britney nevyšlo. Zpěvačka však příliš dlouho sama nezůstala a v listopadu se provalilo, že randí s Charliem Ebersolem, který si v minulosti prožil románek s tenistkou Mariou Šarapovovou. Sean a Jayden si jej už stačili oblíbit, což Spears potvrdila snímkem, na němž všichni působí jako dokonalá rodinka z katalogu cestovní kanceláře.

Který náhradní tatínek byl pro Britney Spears nejlepší volbou?
Charlie Ebersol
91 %
David Lucado
3,3 %
Jason Trawick
5,7 %
Celkem hlasovalo 3280 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám