Hlavní obsah
Článek

Hodně náročný týden zažívá Simona Krainová (51). Do kin právě vstupuje film Vybíjená, s čímž se pojí celá řada akcí. K tomu se nakupily další pracovní povinnosti a Simona musí zároveň stíhat být maminkou. My jsme ji přistihli na focení kampaně třetího ročníku modelingové soutěže Czechoslovak TopModel, kde funguje jako ředitelka.

Před objektivem fotoaparátu projevila modelka svou profesionalitu a na všechny vyzařovala pozitivní energii jako sluníčko. V maskérně při přípravě make-upu a vlasového stylingu jí ale padala hlava únavou. „Bruno teď špatně spí a já k němu musím vstávat pětkrát za noc. Plnohodnotný spánek mi vážně chybí, dá se to zvládat několik dní, ale někdy se to prostě zlomí,” přiznává Simona.

Ptali jsme se Simony v zákulisí focení, jakými způsoby v sobě probouzí energii. „Pomáhají mi masáže. Problém je, že při nich buď čtu maily, nebo spím. Je klidně možné, že jakmile se položím na lehátko, tak masérky odchází na svačinu, protože já to prospím,” vtipkuje se zvonivým smíchem v hlase Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám