Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se setkali s Ivetou Vítovou (40) a její dcerkou Anetkou naposledy, tak modelka s láskou a humorem mluvila o boubelatosti své dcery. „Je pravda, že od svých prvních narozenin váží pořád stejně, ale dál roste a spíš se neustále vytahuje do výšky,” s úsměvem uvedla Iveta.

Zdá se, že roční Anetka se krásné mamince začíná čím dál víc podobat. To jsme si neodpustili podotknout i během našeho rozhovoru. „Tak to nevím, pro kterou z nás je to poklona,” rozesmála se Česká Miss 2009.

Iveta s Anetkou zavítaly na otevření showroomu luxusních postelí. Na jedné z postelí si malá Anetka hrála s dcerou Kristiny Kloubkové Jasmínkou. „Ty dvě jsou nejlepší kámošky. Znají se úplně od malinka. Jasmínka například Anetce přenechává své oblečení, ze kterého vyrostla,” nechala se slyšet Iveta, jejíž dcera ale podle jejích slov příliš kamarádů mezi potomky celebrit nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám