Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou se ženy snaží doladit svůj outfit pomocí šperků. Andrea Verešová (43) ale zvolila zcela opačný postup. Rozhodla se vynést do společnosti výrazné visací náušnice zdobené broušenými kameny a vzhledem k tomu, že se jednalo o dost výrazný šperk, musela sáhnout po nenápadném základu.

„Mám tento kostým teprve podruhé na sobě. Tyto náušnice mám asi čtyři roky a vzhledem k tomu, že jsou výrazné a i já jsem výrazný typ, tak jsem se rozhodla k tomu dát jednodušší outfit,” nechala se slyšet Andrea a jedním dechem dodala: „Tento kostým jsem si pořídila před rokem, konečně jsem si ho vzala na sebe.

I slepý by si všimnul, že Verešová si pod sako inspirované pánským smokingem neoblékla žádný podklad. Vždyť by byl hřích, kdyby kráska vše zbytečně umravnila třeba bílou košilí. „Pánský styl má být vždycky sexy, když je na ženě,” prohlásila s úsměvem na otevření showroomu luxusní značky postelí.

To, že Andrea neoblékla pod oblek blůzu, bylo jasné, ptali jsme se jí, jestli byla tak odvážná a zvládla to i bez podprsenky. „Nejste moc zvědaví? Pod takový model by se snad ani nic nehodilo. No raději bez komentáře,” s humorem mlžila nad svým outfitem modelka. Andrea sice nechtěla příliš prozrazovat, nakonec ji ale zradila holá skutečnost, když její bradavku zachytil jeden z přítomných fotografů.

Reklama

Další články

Načítám