Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O modelkách se obvykle nedá říct, že jsou tlusté, a to většinou ani o těch s označením ‚plus size‘. Devětadvacetiletá Tess Holliday je ale výjimkou, jelikož mírnější přízvisko jako plnoštíhlá nebo při těle by v jejím případě působilo nepatřičně. Tess se navíc vůbec nestydí za to, že je považována za nejobjemnější v oboru. Možná i díky tomu už měla tu čest pózovat i pro nejprestižnější módní magazín Vogue.

Že Tess není žádná 'droběna', je patrné z fotografií, ale kolik vlastně měří a váží? Při svých 165 centimetrech a váze 118 kilogramů se prý musela celý život potýkat se šikanou, přesto nezahořkla a své křivky odívané do velikosti 52 naopak dokázala obrátit ve svůj prospěch.

Kila navrch, a že jich není málo, sebevědomě vystavuje jen ve spodním prádle a v lednu například podepsala smlouvu s agenturou MiLK Model Management. A v cestě k jejich spolupráci nestála celulitida ani obrovské kérky na Tessiných nohou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám