Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná maminka Ilona Csáková (53) se po dlouhé mateřské pauze, kdy se naplno věnovala synům Danielovi a Dominikovi, vrací na muzikálová jeviště.

Momentálně pilně zkouší roli královny Viktorie v muzikálu Přízrak Londýna, který už příští týden uvede Divadlo Hybernia. Muzikálové role královen jsou živočišné zpěvačce s nezaměnitelným hlasem souzeny.

Královnu už na prknech, která znamenají svět, ztvární potřetí! A pokaždé se jedná o typově naprosto odlišnou ženu. Hned několikrát se Csáková s vervou sobě vlastní opřela do role egyptské královny Kleopatry. Postava energické panovnice a slavné svůdkyně statečných vojevůdců si žádala i odvážný kostým s hlubokým výstřihem, ve kterém značně vyvinutá Csáková zúročila všechny své ženské přednosti.

Kromě Kleopatry si Csáková střihla také roli královny Anny v muzikálu Tři mušketýři. Tehdy zářila sice bez výstřihu, ale v honosném kostýmu, jenž odhalil její ramena. S věkem interpretky stárnou i postavy, které jsou jí nabízeny. V Přízraku Londýna se divákům představí coby sedmdesátiletá královna Viktorie, a tak se na zpěvačce, která diety zřejmě zase hodila za hlavu, v maskérně pěkně vyřádí.

Jako která královna se vám Ilona Csáková líbí nejvíc?
Kleopatra
80,5 %
Královna Anna
10,8 %
Královna Viktorie
8,7 %
Celkem hlasovalo 14354 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám