Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Iveta Vítová (40) v sobě nezapře profesi ani v mateřství. Její dcera Anetka je jako vystřižená z katalogu s dětskou módou. Když jsme ji potkali naposledy, měla roční holčička na sobě slušivé šatičky a parádní mašli na hlavě.

Takto nastrojená ale není čtyřiadvacet hodin denně. „Vydrží to do prvního jídla, když začne krmení, tak je všechno jinak,” smála se Iveta. „Vždycky jsem si přála mít holčičku, protože holčičky jsou načančané,” říká Iveta, která jedním dechem dodává, že kdyby jejím prvorozeným byl kluk, tak bude muset nejspíš taky nosit šaty.

Roční Anetka přijímá módu poměrně pozitivně. „Nechci tvrdit, že by to přímo vnímala, ale nevadí jí, když se převléká nebo když má v hlavně mašli. Naopak když přijde domů a já jí sundám čepici nebo boty, tak je naštvaná, že přišla o parádu. Velmi často se stává, že doma chodí v čepici,” s úsměvem uvádí Česká Miss 2009.

Aneta Vítová je majitelkou asi největší sbírky dětských pokrývek hlavy v Čechách. „Hrozně ji baví nosit čelenky a pokrývky hlavy všeho druhu,” říká modelka, které se dceřina vášeň někdy docela prodraží. „Už si vlastně ani nepamatuju, kdy jsem si koupila něco na sebe. Vždycky, když vyrazím na nákupy, tak skončím v dětském oddělení,” popisuje Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám