Hlavní obsah
Článek

Sedmadvacetiletá dcera šéfa F1 Bernieho Ecclestona Tamara je opravdu atraktivní ženou. Není divu, že se nedávno stala modelkou luxusního spodního prádla Ultimo lingerie. Tentokrát její odhalenou postavu mohou muži obdivovat znovu díky těmto snímkům pořízeným během její dovolené. Tamara se totiž rozhodla trávit letní slunečné dny spolu s přítelem Omarem Khyami a mladší sestrou Petrou a jejím přítelem na luxusní jachtě jejich otce Ecclestona v jižní Francii. Kráska se však zřejmě zapomněla namazat opalovacím krémem, jelikož se pořádně spálila.

Je známo, že na jachtě se člověk spálí nejsnáze, jelikož nepociťuje takové horko díky profukujícímu větru, ale Tamara na to nejspíš nedbala. Po celodenním opalování tak měla kůži pořádně zarudlou a když si na večerní procházku po pevnině vzala bílé dlouhé šaty na ramínka, bylo hodně vidět, jaké plavky měla pár hodin předtím. Neopálené zavazování za krk totiž bylo pořádně patrné.

Tamaře a sedmatřicetiletému Omarovi dělal společnost zamilovaný páreček ve složení Tamařiny sestry Petry a jejího nastávajícího manžela Jamese Stunta, kterého si majetná dědička po bohatém otci má ještě letos brát.

Dvojice krásných dcer Bernieho Ecclestona na sebe upozornila již koncem května, kdy se obě společně objevily na okruhu F1 v monackém Monte Carlu a všichni přítomní z nich nemohli spustit oči. Média informovala o Tamaře ještě krátce předtím díky již zmiňovanému nafocení exkluzivní kampaně pro značku Ultimo lingerie.

Reklama

Další články

Načítám