Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a modelka Inna Puhajková (38) dnes slaví devětadvacáté narozeniny a pořád jí to sekne skoro jako rozverné dvacítce! Štíhlá kráska se do povědomí veřejnosti dostala zejména díky svému mnohaletému vztahu s naším nejslavnějším hokejistou Jaromírem Jágrem (52).

Po boku urostlého hokejisty modelka strávila celkem šest let. Ani po rozchodu s Jágrem Inna neupadla do zapomnění. Momentálně ji diváci vídají na televizních obrazovkách coby fešnou průvodkyni světem sportu. Ještě předtím působila jako sportovní reportérka.

Není divu, že byl o atraktivní modelku a moderátorku v jednom mezi sportovci pokaždé obrovský zájem, který po rozchodu s Jágrem ještě vzrostl. Pletky měla nejprve s hokejistou Jiřím Tlustým, ale momentálně už nějaký ten pátek randí s hokejistovým jmenovcem, obráncem prvoligového fotbalového týmu FC Vysočina Jihlava Petrem Tlustým (29).

Inna se jako modelka pyšní prvotřídními křivkami, kterými se chlubí buď na sociální síti nebo na profesionálních sexy fotkách, jež dokazují, proč je o ni mezi modelek chtivými sportovci takový zájem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám