Hlavní obsah
Článek

Je to zvláštní, ale vypadá to, že se občas může i celebrita dostat k zajímavé práci jen díky tomu, že někdo jiný něco udělá špatně a další se mu za to chce pomstít! Podle informací, které Super.cz exkluzivně získal, nedávno Gabriela Partyšová (45) získala post moderátorky nováckého Prásku právě tímto způsobem!

Sama Gábina je v tom nevinně, nic špatného neudělala. Ale původní moderátor Prásku Pavel Novotný, nekorunovaný král ve střelbě slov za vteřinu (proto mu kromě jeho logopeda ani nikdo jiný nerozumí), si naštval domovskou stanici tím, že se na žádost Ladislava Hrušky (46) zapojil do jeho jednání s Novou, která stejně ale nakonec skončila neúspěšně a gurmánský experimentátor ve čtvrtek podal výpověď.

„Novotného z Prásku vyhodili okamžitě poté, co u vás vyšel článek o tom, že televizi hrozí, že Hruška odejde. Mysleli si, že máte informace od něj. A protože je fakt opravdu naštval, protože s ním také na začátku roku vyjednali novou smlouvu a jemu naopak přistoupili na úplně všechny podmínky, které si kladl, brali od něj to, jak se do celé té anabáze zapojil, jako neuvěřitelnou zradu. Takže přestože šéf zpravodajství Novotnému přísahal na to, že i kdyby ho někdy vyhazovali, že opravdu nikdy tu pozici po něm nedostane Gábina Partyšová, s níž má doslova nepřátelské vztahy, právě proto angažovali zrovna ji, aby bývalého moderátora co nejvíc ponížili a pomstili se mu,“ dozvěděli jsme se od tak dobře informovaného zdroje, že se ho skoro i mouchy v budově televize ptají na svolení, zda se tam mohou proletět.

Mnout ruce si nemusí jen Partyšová, ale i Petr Rychlý. Tomu zase spadlo nečekaně pár desítek tisíc měsíčně do klína za moderování Rad ptáka Loskutáka jen proto, že původně uvažovaný Hruška moc dlouho otálel s podepsáním smlouvy…

Reklama

Další články

Načítám