Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V životě ženy mají nenahraditelné místo. Starají se o pohodlí i sexappeal a nejdou ničím nahradit. Přemýšlíte, co máme na mysli? Přeci podprsenky! Bez jakých se rozhodně neobejdete?

4 podprsenky, které by měla mít každá žena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro každou příležitost se hodí jiné oblečení i spodní prádlo. To není žádná novinka. Ale ono existuje tolik druhů podprsenek, že se v tom málokdo vyzná! Proto jsme pro vás připravili seznam čtyř podprsenek, bez kterých se opravdu neobejdete. Které to jsou?

Vyztužená: Základní kousek pro každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyztužená podprsenka je základ – ať už máte prsa jakkoli velká. Zajistí pevné držení a hezký tvar prsou. Elegantní vyztužená podprsenka Sagne je navíc zdobená podkládaným tylem, krajkou a detailní výšivkou. Budete se v ní tak cítit nejen pohodlně, ale také přitažlivě.

Polovyztužená: To není žádný kompromis!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužená podprsenka kombinuje to nejlepší, co může podprsenka nabídnout. Spodní vyztužená část zajišťuje potřebnou oporu a pozvedá ňadra, zatímco horní nevyztužená část zajistí přirozený vzhled dekoltu. Podprsenka Paris Vanilia ukazuje, jak okouzlující taková podprsenka může být. Horní nevyztuženou část zdobí květinová výšivka se stříbrnými detaily a dodává tak podprsence nezaměnitelně svůdný vzhled.

Nevyztužená: Když vám jde hlavně o pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte opravdu velká prsa, pevně ušitá nevyztužená podprsenka by měla být základem vaší výbavy. Podprsenka Mona zajistí dokonalé držení, pohodlné nošení a díky širokým ramínkům s měkkou výztuží uleví vašim zádům. A navíc vypadá skvěle, co říkáte?

Push-Upka: Když chcete upoutat pozornost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už máte jakkoliv velká prsa, čas od času se určitě chcete pochlubit hlubokým výstřihem a sexy žlábkem. A k tomu vám dopomůže právě Push-Upka. Push-Up podprsenka Rose navíc díky střihu do tvaru T vytváří krásně modelovaný tvar prsou. Vyjímatelné vycpávky navíc přidají pár centimetrů navíc a vytvoří tak dojem plnějšího poprsí. Užijte si obdivné pohledy!

Další články

Načítám