Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) v pátek představila veřejnosti nového partnera, o kterém nechtěla nic prozradit. Naše redaktorka během rozhovoru s moderátorkou vtipně nadhodila, že budeme všichni doufat, že ho nepoznají naši čtenáři a nenapíší nám, že má manželku a děti. Partyšová na to odpověděla, že si je jistá, že je vše v pořádku.

Nám se ale podařilo zjistit, že jde o pohádkově bohatého podnikatele Daniela Farnbauera a manželka v životě Daniela opravdu je, a nejen ona, ale také dvě děti, syn a dcera. Lucie Farnbauerová po boku Daniela žila více jak patnáct let. Co na vztah svého muže a Gábiny říká?

"Vše je velmi čerstvé a jediné, co mohu říct, je, přej a bude ti přáno," řekla Super.cz Lucie, která s Danielem a dětmi trávila ještě letošní Vánoce.

Na sociální síť si dala fotku šťastné rodinky a s manželem zapózovala v něžném objetí. Zdroj z okolí Partyšové ale tvrdí, že je podnikatel již dva měsíce rozvedený. Tomu se říká rychlovka...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám