Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co všechno ta holka nezvládne? S Agátou Prachařovou (38) jsme se setkali společně s jejím mužem, který hraje v novém filmu, a nebyla ve Špindlerově Mlýně pouze jako jeho doprovod. "Hrát v Padesátce ale nebudu, herectví jsem vzdala už před několika lety, když jsem se viděla, jak hraju," řekla sebekriticky Agáta.

"Mám na starosti public relations toho filmu, tak jsem se přijela podívat, jak se to dělá," vysvětlila. "Začala jsem se propagaci učit sama na sobě, následuje moje rodina a pak se to třeba rozjede i na firmách," doufá modelka, kterou třeba jednou potkáme i jako tiskovou mluvčí ministerstva obrany, které vede manžel její matky Veroniky Žilkové (62) Martin Stropnický (67).

A jak to tedy má Agáta s hraním, když před osmi lety dokonce hrála hlavní roli ve filmu Crash Road, který ovšem velký úspěch neměl? "Tyhle ambice nemám, máme v rodině tolik herců, že jim to ráda přenechám. Ale mám ambice skoro na všechno. Teď budu zrovna točit singl a klip s Gipsy.cz. Budu tam rapovat a ten text je tak sprostý, že ho asi rádia hrát nebudou," prozradila.

"Na to, abych mohla normálně zpívat, to zase tolik neumím, ale rap mám ráda a vlastně je to takové mluvení," svěřila s tím, že prý máme čekat o trochu lepší výkon, než když se podobnému hudebnímu odvětví věnoval Leoš Mareš (47) v tehdy typickém kožichu.

Reklama

Další články

Načítám