Hlavní obsah
Článek

Mezi účinkujícími v novém muzikálu Evita jsme objevili i dceru Michala Suchánka (58), studentku konzervatoře Bereniku. Režisér Ondřej Sokol (52) nám tvrdil, že ji vzal z protekce, protože se kamarádí s jeho dcerou. Co na to Berenika Suchánková říká?

"Pravda je, že se s Esterkou dost dobře známe, kamarádíme se a máme se rády. Ale taky o mně ví, že studuji konzervatoř a už jsem byla v jeho předchozím díle, tak snad i kvůli tomu," je přesvědčená Berenika. "To podezření, že jsem někde z protekce, mě provází životem. Jen to tentokrát není přes tátu, ale přes kamarádku. Doufám, že příště už si cestičku vydupu sama," věří.

"Tohle už je asi moje páté představení a jsem ráda, že díky tomu, že jsem začala studovat konzervatoř, tak jsem se hodně zlepšila ve zpěvu. Zpívání mě teď baví nejvíc, tak se chci ještě zlepšovat a doufám, že mi to půjde," míní.

Rozhodně se ale nehodlá účastnit žádné talentové soutěže. "Do takové nepůjdu, mám na to svůj názor. A moje jméno by bylo spíš hendikepem než výhodou. Radši bych to zkusila přes nějakou vlastní písničku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám