Hlavní obsah
Článek

Mistr etikety Ladislav Špaček měl dobrý důvod k tomu letos usednout do porotcovské lavice soutěže Souboj nevěst. Nejznámější český odborník na slušné chování spolu s dcerou Dariou dohlížel na svoji vnučku Viktorku. Ta poprvé oblékla svatební šaty a spolu s ostatními holčičkami dělala těm opravdovým nevěstám na podiu společnost.

Na Špačkovi bylo vidět, jak je výkonem své vnučky okouzlen a jak je na ni pyšný. „Viktorka je moc šťastná, měla na sobě krásné svatební šaty, jako princezna, a moc si to užívala. Přijela jenom kvůli tomu z hor a teď se tam ještě znovu vrací. Je tady s maminkou Dariou a brzy půjdou spát,“ svěřil se Špaček s tím, že místo na pódiu své vnučce sám obstaral. „Doslechl jsem se, že tam shánějí holčičky, tak se přihlásila a vzali ji,“ vysvětlil pyšný dědeček.

Špaček měl v soutěži roli porotce a vybíral mezi dvanácti nevěstami. „Bude to o sympatiích, jaké jsou hospodyňky, se na pódiu ukázat nedá. To bychom s nevěstami museli týden bydlet, abychom se dobrali pravdy. Tady jde o show a jak se nevěsta dokáže prezentovat,“ míní Špaček, sám šťastně ženat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám