Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bylo to nečekané, ale stalo se. Král kůžiček a levného vaření Ladislav Hruška (46), z jehož některých receptů byly sice divačky nadšené, ale pár kuchařům se kvůli tomu chtělo oběsit nebo alespoň vrátit diplom, skončil na Nově po docela zvláštním období, během nějž došlo k divokému a ve finále neúspěšnému jednání s televizí o jeho dalším fungování. Protože nedopadlo nijak valně, musel si sbalit saky paky a nesmí už zpátky na obrazovku. Super.cz hovořil se samotným Hruškou. Co nám k svému odchodu řekl?

Super.cz zná detailní informace o tom, jak nelehké rozhodování o odchodu to pro něj bylo. Když ho před rokem šéf nováckého zpravodajství požádal, aby přestal dělat reportéra a stal se tváří televize přes vaření, vůbec se mu do toho nechtělo. Pak si ale tu práci zamiloval a desítky dopisů vděčných diváků denně mu zvyšovaly sebevědomí. Takže když teď došel k rozhodnutí, že nemůže přistoupit na podle něj nevýhodnou smlouvu na pokračování historicky nejúspěšnější kuchařky této země (Nova nechtěla přidat ani kačku, myslela si, že mu bude stačit ta jeho vlastní vinou nevýhodná stávající smlouva), málem se tím utrápil.

„Je to pravda, odcházím. Rozhodl jsem se k tomu po nelehké a zralé úvaze a nejsou v tom žádné jiné důvody než osobní. Nikam ale jako nepřítel neutíkám! Nově děkuji za vše a v mém duševně i fyzicky zdravém srdci nadále zůstává. Mám ji rád!“ konstatoval Hruška s jasnou narážkou na to, že proti němu někdo na Barrandově udělal štvavou mediální kampaň v tom smyslu, že se zbláznil a skončil v psychiatrickém zařízení. Může si tvrdit, co chce, ale ta hořkost v něm kvůli tomu zůstává.

A co teď Hruška, kterému Nova zakázala vstup do budovy a až do konce výpovědní lhůty ho poslala na placené volno, bude dělat? Zahálce se prý věnovat odmítá.

„Chci si teď hlavně odpočinout a opět se vrhnout s hlavou plnou nápadů do práce, která mě naplňuje. A také vydělávat, abych mohl pomáhat druhým,“ dodal. Dobře víme, o čem mluví, vždyť nedávno svůj nezanedbatelný honorář za Vánoční Kameňák dal obratem na charitu. Ať je jaký chce, srdce má na pravém místě. A podle našich zpráv by se jeho kroky právě měly hodně charitativním směrem ubírat. Chce totiž využít své stávající popularity k tomu, aby mohl pomáhat těm, kteří si sami pomoci nemohou…

Věříte Láďovi Hruškovi, že se s Novou rozchází v dobrém?
Určitě, nic hrozného mu neudělali
3,2 %
Ne. Proč by mu pak zakázali vstup do budovy?
87,2 %
Doplatil na pravdivost hesla Kdo chce víc, nemá nic
9,6 %
Celkem hlasovalo 11259 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám