Hlavní obsah
Článek

Měla jít s přítelem jen tak na procházku s překvapením, místo toho se domů vrátila jako jeho snoubenka! Petra Tučková (27) se dočkala velmi romantické žádosti o ruku, když před ní Lukáš Machal (26) poklekl v netradičním puzzle roomu, v němž si musela najít prstýnek i video s naším článkem, z něhož se dozvěděla, o co vlastně jde.

Petra byla vším tak zaskočená, že skoro ani neslzela a Lukáš ji o ruku musel prosit hned dvakrát, protože ho nevnímala. „Už jsem nad tím dlouho uvažovala, že když mě požádá o ruku, budu souhlasit. Je to nejúžasnější muž, kterého jsem kdy poznala, takže by ani jiná možnost nebyla možná,“ prozradila pak v rozhovoru s naším redaktorem.

Na místě, kde k zásnubám došlo, jsme nainstalovali techniku a měli jsme tak o celé akci přehled.

Nic netušící dívce jsme všechny ty kamery a fotoaparáty vysvětlili tím, že řešení hádanek zkoumá tým psychologů, který pak dvojici radí, v čem mohou zlepšit své schopnosti. Poté, co se vše provalilo a Petra s Lukášovou žádostí o ruku nadšeně souhlasila, nám pak oba celou akci ochotně pro video zopakovali. „Jsem exhibicionistka, takže mi vůbec nevadí, že Lukáš zvolil tuhle formu. Zná mě moc dobře,“ prohlásila nadšeně dojatá Petra.

Zamilovaný Super páreček budeme dál sledovat. Prý jsme srdečně zváni (a s námi i naši čtenáři) na svatbu, dvojice se nám ráda ozve i z dovolené. Tak hodně štěstí a ať vám to dlouho klape!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám