Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Do poslední chvíle se nevědělo, jestli celá ta přísně utajovaná akce klapne. Lukáš Machal (26) před časem poprosil redakci Super.cz, zda by naším prostřednictvím nemohl požádat o ruku svou lásku, pravidelnou čtenářku našeho serveru Petru Tučkovou (27). A i když se bál, jestli mu nakonec nedá košem, vše proběhlo na jedničku. Máme první fotky!

Celá událost se konala netradičně v takzvaném puzzle roomu, což je prostředí, v němž po vzoru počítačových her nebo pořadu o pevnosti Boyard lidé mohou řešit v jedné místnosti postupně různé úkoly a hádanky a na konci je čeká šém, který po zastrčení do Golema ve dveřích vypustí soutěžící ven.

Tentokrát vše probíhalo jinak. Lukáš se rozhodl na tomhle neobvyklém místě požádat o ruku svou milou. Zatímco normálně hádání a luštění trvá přes hodinu, dvojice se už za deset minut dostala k tomu, že pomocí vody nalité do otvoru vyplavala kapsle, která skrývala zásnubní prstýnek.

Ještě předtím, než ho ale Petra mohla odhalit a nechat si ho od svého dnes již snoubence nasadit, pustila si na tabletu schovaném v jedné z „vydlabaných“ knih video u článku o žádosti o její ruku, o níž do té doby nevěděla.

Pak už proběhlo Lukášovo klasické pokleknutí s prosbou, zda si ho Petra vezme. „Slzy nejsou, jsem v šoku, asi si pobrečím v soukromí. Vím, že něco chystal, ale vůbec jsem netušila co. Myslela jsem, že půjde o překvapení k výročí. Samozřejmě jsem souhlasila a Lukáše si vezmu,“ řekla pak Petra našemu reportéru.

Chystáme z celé tajné akce i video, brzy bude na Super.cz k dispozici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám