Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatba mezi gay párem dnes už nikoho nepřekvapí a snad ani nepobouří, zvlášť v benevolentním Thajsku. Jenže tento stát v jihovýchodní Asii nyní zašel ještě dál a jako první na světě oddal rovnou homosexuální trojici!

V manželství tak budou po pohádkové svatbě v provincii Uthai Thani žít devětadvacetiletý Joke, šestadvacetiletý Art a teprve jednadvacetiletý Bell. Obřad proběhl již před dvěma týdny na svátek všech zamilovaných nedaleko jejich domova. Trio se k ní rozhodlo poté, co se zjistilo, že nejmladší Bell trpí vrozenou srdeční vadou a musí být hospitalizován.

„Někteří možná nesouhlasí a jsou překvapení naším rozhodnutím, ale věříme, že plno lidí nám rozumí a akceptuje naši volbu. Láska je láska,“ vyjádřil se Bell, jenž se s oběma muži potkal na večírku.

Art a Joke tvoří pár od roku 2010, byli kolegové v práci. Od doby, kdy poznali Bella, jsou nerozlučnou trojicí, a když se dozvěděli o jeho nemoci, stmelilo je to ještě víc. Oba jej nakonec požádali o ruku. Joke s Artem dokonce odjeli za jeho rodiči s prosbou o požehnání.

Reklama

Další články

Načítám