Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manžel nesoudné Kim Kardashian (43) má sice ambice prorazit jako módní návrhář, ale jeho drahá polovička má tak nešťastný vkus, že mu příliš dobré renomé nedělá. Majitelka fenomenálního pozadí stále nepochopila, že si vzhledem ke svým proporcím opravdu nemůže obléknout vše, co se jí zalíbí na štíhlých figurínách.

Hvězdný manželský pár zavítal u příležitosti udílení Brit Awards do Londýna, kde si Kardashian tradičně obešla nákupní třídy, zatímco se její manžel snažil posílit vliv v hudebním šoubyznysu. Kim a Kanye poté přijali pozvánku na večírek, kde mohla žensky tvarovaná celebrita vystavit své oblé křivky.

Kim si pro tuto příležitost pořídila růžové latexové šaty, které patří k největším příšernostem z jejího repertoáru. Ve všech směrech obdařená žena údajně hubne, ale tímto outfitem si přidala několik kil navíc. Lesklý materiál zdůraznil její obliny, čímž Kardashian narostla do proporcí zabíjačkového pašíka.

Téměř identický outfit si navíc na párty oslavující Madonnu oblékla i podstatně štíhlejší Rita Ora (33). Kim se tak nechtěně vystavila srovnání, z něhož v žádném případě nemohla vyjít jako vítězka. Ve chvíli, kdy zahlédla Ritu, nejspíš vyhlížela zadní východ, jímž by z akce nenápadně zmizela.

Kdo nadělal v latexových šatech více parády?
Kim Kardashian
22,8 %
Rita Ora
77,2 %
Celkem hlasovalo 12362 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám