Hlavní obsah
Článek

Zvýšená konzumace sacharidů může ve vašem organismu podpořit zadržování tekutin. Chcete se svých přebytečných kilogramů zbavit?

Jak na rychlý kilogramový úbytek?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rada je na první pohled velmi jednoduchá: omezte množství sacharidů, hlavně cukrů v jakékoliv formě! Budete pravděpodobně více chodit na toaletu na malou stranu, ale viditelně vám to může pomoci. Je důležité, aby toto omezení nebylo dlouhodobé. S těmito názory se ztotožňuje i Prof. MUDr. Rajko Doleček, DrSc.

Přípravky zvyšující výdej tepla usnadňují boj s obezitou, radí doktor

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výdej tepla navíc není jen perfektním pomocníkem při hubnutí, ale pomáhá také uvolňovat křeče, podporuje očistu i metabolismus. Pozitivní účinky tepla a TRF při snaze zredukovat váhu potvrzuje více odborníků. „Bude-li organismus ztrácet víc tepla během látkové výměny než obvykle, pak bude mít menší možnost energii ukládat ve formě tuku. Přípravky, které dovedou rozumně zvýšit produkci tepla během látkové výměny, jako je TRF, mohou významně zvýšit úspěchy u širokého spektra diet. Účinky tepla a TRF jsou ještě mnohem efektivnější, když se k nim přidá cvičení.

Obyčejné teplo a snazší výsledek cvičení, potvrzuje cvičitelka zumby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak na to? Co takhle vyměnit studený nápoj za teplý, rozproudit lymfy teplou sprchou nebo pořádně zahřát tělo před cvičením. Díky teplu získaného z TRF spálíte během posilování mnohem více tuků než bez něj. To potvrzuje i cvičitelka zumby Dagmar Solichová. „Měli jsme ochutnávku TRF u nás ve fitku a byla jsem opravdu skeptická. Znáte to, každý vám nabízí takzvaně nejlepší produkt na světě. Mé překvapení při prvním cvičení ale bylo obrovské. Takový náběh energie a výdrž jsem už dlouho neměla. Navíc, jak se říká, topila jsem ještě hodinu po tréninku, a zhubla,“ chválí TRF čtyřiatřicetiletá lektorka. Navíc TRF, které se pije teplé, může během dne nahradit tak oblíbenou kávu či čaj.

Známá lékařka - MUDr. Kateřina Cajthamlová doporučuje teplo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spolehlivou metodu TRF doporučuje i známá česká lékařka a moderátorka pořadu Jste to, co jíte MUDr. Kateřina Cajthamlová: „Někdy stačí pouze drobnosti, a to nejen v úpravě jídelníčku. Výsledky se mohou dostavit velice rychle. Vyzkoušejte teplo v jakékoliv podobě. K obědu teplý neslazený čaj (doplněný o lžičku TRF), cvičení zase začínejte dobře zahřátí a rozhýbaní. Čím více tepla budete tvořit, tím rychleji budete odměněni váhovým úbytkem a krásnější postavou. Když chcete zhubnout, vyzkoušejte TRF – Thermo reactive formuli,“ radí Cajthamlová. Omezený počet ks TRF nyní v rámci klinického testování za akční cenu!

Další články

Načítám