Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) léta nosila prodloužené zahuštěné vlasy. Nyní je sundala a na párty vyrazila ostříhaná na mikádo. Její manžel Jakub Prachař (40) je nadšený, syn Kryšpín už méně.

"Sundala jsem vlasy a nestihla jsem nandat nové. Trošku si přijdu jako Tereza Zimová, taky vypadala jako vypelichaná slepice, když měla mikádo," rýpla si do kamarádky, také úspěšné modelky.

Agáta s krátkými vlasy slýchává samé komplimenty, sama se ale bez zahuštěných vlasů tak dobře necítí. "Jakub má radši přírodní Agátu, dlouhé vlasy nesnáší. Můj syn chce zase ty dlouhé, rád za ně tahá," vysvětlila Prachařová na párty v novém podniku Dutch Pub, kam vyrazila s manželem Jakubem Prachařem.

Krize, o které se psalo kvůli Agátině úletu s hokejistou Jiřím Tlustým, se už nekoná. "Je to láska. Nemusela jsem nic vysvětlovat, není co k vysvětlování. Už se k tomu vůbec nebudu vyjadřovat. Usmíváme se, nemusela jsem ho sem táhnout na vodítku, přišli jsme spolu za ruce jako normální lidi," dodala Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám