Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) je čerstvě zamilovaná. A poprvé od rozvodu s Pepou Koktou nového partnera také ukáže. Již dnes večer spolu vyrazí na společenskou akci, kterou bude Gábina moderovat.

"Scházím se s jedním mužem, kterého mám strašně ráda. Je to hodně čerstvé, mám kolem sebe růžovo," řekla Super.cz moderátorka. "Jsem nově zamilovaná. Je to jiné než to, co jsem zažívala po rozvodu. Byla jsem hodně nevyrovnaná, psychicky to nebylo úplně v pořádku. Teď jsem stabilizovaná, všechno se v mém životě uklidnilo a pluju si na romantické jachtičce," říká Partyšová.

I když její nový partner není součástí šoubyznysu, skrývat se před světem nebudou. "Nechce být prezentován, ale ono to jinak nejde. Nebudeme se skrývat. Dnes moderuji jeden ples, bude tam se mnou i Prásk a přijde si tam pro mě," dodala Partyšová na tiskové konferenci Novy, kde se představovaly jarní novinky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám