Hlavní obsah
Článek

Herečku Gillian Anderson (46) znají diváci především jako agentku Danu Scullyovou. V kultovním sci-fi seriálu však působila starším dojmem než teď, kdy má padesátku na krku.

V Aktech X se slavná herečka objevila už ve svých 25 letech, ale kvůli chladnému stylu agentky FBI specializující se na paranormální jevy na obrazovce vypadala jako čtyřicátnice. Její postava totiž měla zcela jiné starosti, než se zkrášlovat kvůli mužům.

S přibývajícím věkem však Gillian Anderson rozkvetla do krásy. Výrazný zrzavý přeliv, který byl pro Scullyovou typický, vyměnila za blond vlasy, což jí velmi prospělo. Když si herečka, jejíž partnerské zkušenosti zahrnují i románek se ženou, na společenskou událost v Los Angeles oblékla šaty z černé krajky, jejichž spodní vrstvu tvořila látka tělové barvy, výrazně omládla.

Gillian Anderson v sexy outfitu předvedla značnou dávku odvahy, ale rajcovní šaty si vzhledem ke své štíhlé postavě může dovolit. Představitelka agentky Scullyové je přitom matkou tří dětí, přičemž nejstarší dceři Piper je už 20 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám