Hlavní obsah
Článek

Dříve než ji jsme v Česku znali její mladší sestru, zpěvačku a herečku Zuzanu Norisovou. Starší sestra Soňa Norisová se před pěti lety objevila jako jedna z hrdinek oblíbeného seriálu Přešlapy, hrála ve filmech Václav a Ve stínu a nyní dostala hlavní roli v seriálu Kriminálka Modrava, který o víkendu začne vysílat TV Nova.

Poté, co její syn Michael začal chodit do školy, ale začala nabídky z Česka hodně zvažovat. "Předtím jsem ho mohla brát na natáčení, bála jsem se hlavně časově náročnějších projektů. To hrálo roli, když jsem dostala nabídku hrát v Policii Modrava. Ale dopadlo to fajn, doma se muž a syn naučili fungovat i bez maminky a aspoň zjistili, jak to všechno funguje," smála se Soňa.

"Dopadlo to v pohodě. Moje představy byly horší než realita. Bylo fajn, že v rámci natáčení byly dva měsíce prázdniny, které si tak rodina udělala na Šumavě, kde jsme v různých lokacích natáčeli," svěřila. "Natáčeli jsme vždy čtyři měsíce, od června do září v roce 2013 a 2014," upřesnila.

Když nebyly prázdniny, mívali herci volné víkendy. "Takže to jsem mohla jet domů. Ale vypadalo to tak, že jsem jela autem dvě a půl hodiny do Prahy a odtamtud vlakem další čtyři hodiny do Bratislavy. Přijela jsem domů, přivítala se, vybalila a pomalu jsem zase mohla balit nazpátek," popsala, jak zvládala rodinný život během náročného natáčení Norisová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám