Hlavní obsah
Článek

Nejvýstřednější postavička britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, které nikdo neřekne jinak než Frenchy, nedávno vzbudila rozruch, když se ve společnosti objevila po boku známého kadeřníka celebrit jménem Daniel DiCriscio.

Devětatřicetiletá silikonová blondýna, která si nechala udělat plastiky takřka po celém těle, označila Daniela za svého přítele, čemuž zpočátku nikdo nevěřil. Kadeřník se totiž do francouzské slávychtivky ze šmírovací reality show natolik stylizoval, až začal vypadat přesně jako ona!

Ač je jako vejce vejci podobný Frenchy, a nosí dokonce i stejně dlouhé blonďaté vlasy, skutečně se jedná o milence této vyzývavé Francouzky, která se ráda svléká na veřejnosti.

Zamilovaný páreček se nechal zvěčnit na pláži v Malibu, kde si užíval společně strávené romantické chvilky. Frenchy se v  typických růžových bikinách nechala od svého miláčka rozmazlovat. Nechyběly vzájemné doteky, něžnosti a polibky.

Soudě podle toho, jak se Daniel Frenchy podobá, se hvězda reality show zřejmě zamilovala sama do sebe. A také do růžové barvy! Jedny růžové bikiny totiž chodící reklamě na plasty rozhodně nestačily.

Na plážové radovánky si přivezla tři obrovské růžové kufry plné růžových oblečků. Vůbec bychom se nedivili, kdyby si některé z nich musel obléct i samotný Daniel, který by své milované Frenchy jistě udělal nesmírnou radost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám