Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodský herec Vin Diesel na filmovém plátně předvádí psí kusy, ale v soukromí je to vzorný tatínek, který úspěšně rozšiřuje svou rodinu. Za pár týdnu se dočká třetího potomka.

Diesel je momentálně plný očekávání. Na začátku dubna je totiž stanoven nejen termín porodu jeho partnerky Palomy Jimenez, ale také premiéra sedmého pokračování adrenalinové série Rychle a zběsile. Herec tak bude muset rodičovské aktivity skloubit s pracovními povinnostmi.

Film Rychle a zběsile 7 patří k nejočekávanějším trhákům letošního roku a Vin Diesel je zavázán k tomu, aby svůj nejnovější počin propagoval. Slavnostní premiéra se naštěstí odehraje 1. dubna v Los Angeles, kde by herec mohl pohotově za Palomou, s níž už má šestiletou Haniu a čtyřletého Vincenta, dorazit do nemocnice.

Původně mělo sedmé pokračování série Rychle a zběsile do kin dorazit už před rokem, ale vznik filmu značně zkomplikovala tragická smrt herce Paula Walkera. Ve scénách, které nestačil natočit, jej nahradili jeho bratři Caleb a Cody.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám