Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na dvojčata existují různé názory. Někteří tvrdí, že je se dvěma stejně starými dětmi najednou příliš práce, jiní rodiče si zase pochvalují, že se všechno zvládne hezky najednou. Ptali jsme se jedné z nejznámějších maminek (šestiletých) dvojčat Míši Maurerové na její postřehy. „Pro mě je výhoda mít dvojčata. Je to pro mě výhra je vůbec mít,” nechala se slyšet Míša, do které bychom, pokud bychom ji neznali, netipovali, že už je mámou tak velkých dětí.

Zajímali jsme se o to, jestli herečka oblékala dceru Magdalenku a syna Pepíka do podobného oblečení? „Když byli mladší, tak jsem se snažila kupovat stejný typ oblečení v podobném provedení. Když se mi ale něco líbilo v klučičím provedení, tak se mi to nelíbilo v tom holčičím,” říká Maurerová.

Teď už o svém oblečení její děti rozhodují samy. „Madlenka je po mně, je hodně fintivá a parádivá, má ráda hadříčky,” říká Maurerová, jíž dcera dokonce selektuje její vlastní šatník. „Pepa má kupodivu na kluka taky vkus. Není mu jedno, co na něj navěsím, má své oblíbené kousky,” dodává Míša Maurerová.

Reklama

Další články

Načítám