Hlavní obsah
Článek

Po odhalení zadnice na cenách Grammy Madonna (65) pokračuje v propagaci svého nového alba Rebel Heart. Faux pas, jehož se dopustila v Londýně, však určitě nebylo součástí jejího plánu.

Americká popová diva zpestřila udílení British Awards, kde vystoupila s písní Living For Love. Na rozdíl od udílení Grammy se tentokrát výrazně přioblékla, ale vysoké podpatky pro ni nebyly tou nejlepší volbou.

Hned v úvodu písně se Madonna postavila proti ventilátoru, který měl efektivně rozevlát její plášť. Módního kousku z dílny Armaniho ji měl trhnutím zbavit jeden z tanečníků, ale ten se úkolu nezhostil zrovna na jedničku. Za plášť, který byl nejspíš příliš upevněný, trhnul tak silně, že se zpěvačka skácela k zemi. Profesionálka, která se na hudební scéně pohybuje už přes 30 let, se však z tohoto trapasu rychle vzpamatovala a pokračovala ve zpěvu.

Madonna si tímto neplánovaným skandálkem zajistila obrovskou pozornost. Její pád se nečekaně stal zlatým hřebem slavnostního večera plného hudebních hvězd. Letošní ročník Brit Awards tak vstoupí do dějin jako ten, kdy sebou Madonna flákla k zemi, čímž zastínila vítěze včetně Taylor Swift a Sama Smitha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám