Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Jakub Štáfek (24), kterého především divačky znají spíš jako fešáka Matěje Jordána z nekonečného seriálu Ulice, je už nějaký ten pátek až po uši zamilovaný do atraktivní herečky Moniky Timkové (24), jež je známá například z pohádky Princezna a písař.

Sympatická brunetka vyrazila s Jakubem do hospody na pivo, které společně s Jiřím Mádlem, Petrem Vondráčkem a dalšími celebritami roznášeli hostům v rámci charitativní akce fotbalového týmu Real Top Praha, kde hrají známé osobnosti. Výtěžek z prodeje piva činil 50 tisíc korun a putoval na konto Fondu ohrožených dětí Klokánku Hostivice.

Jakmile Štáfek pivo roznesl, sám si s plným půllitrem zlatavého moku připíjel s ostatními a krásnou přítelkyni častoval něžnůstkami. Nechyběl ani vášnivý polibek, který nenechal nikoho na pochybách o tom, že to mezi sympatickým párečkem pořád neuvěřitelně jiskří...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám