Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V historii Super.cz je to poprvé a zřejmě i naposledy! Naší redakci se před časem ozval mladík s tím, že by rád svou milovanou požádal naším prostřednictvím o ruku. V době, kdy čtete tento článek, má patrně za sebou i ono klasické pokleknutí. O tom, co se na ni chystá, se ale slečna dozvěděla až z tohoto videa a textu!

„Moje přítelkyně se jmenuje Petra Tučková, je jí sedmadvacet let a osmadvacátého února oslavíme své první výročí. Strašně ji miluji, a tak jsem se ji rozhodl vaším prostřednictvím požádat o ruku. Každé ráno totiž začíná den tím, že si otevře Super.cz, má váš web strašně ráda,“ říká sympaťák Lukáš Machal (26). Ten se s Petrou, pracovnicí v administrativě, poznal před dvanácti měsíci v jednom klubu v centru Prahy, kde pracuje jako vrchní číšník.

A už teď ví, že je to ta pravá pro život. „Je výjimečná úplně ve všem. Víc nemusím dodávat,“ tvrdí. V těchto chvílích se celá přísně utajovaná akce završuje žádostí o ruku naživo v takzvaném puzzle roomu v centru Prahy. Dívka musela splnit několik úkolů, aby se dostala k tabletu, na němž si přečte tento článek. Nechybí náš štáb (v první fázi skrytý), ale ani jorkšírka Nellinka, významný člen rodiny Petry a Lukáše.

„Celý týden jsem hrozně nervózní, ale stojí mi to za to. Jsem připraven na úplně všechny varianty, nicméně pevně věřím, že Petra bude souhlasit,“ dodal Lukáš.

Tak co, Petro, vezmeš si ho? Řekneš mu ano?

Super.cz vám brzy přinese aktuální informace o tom, jak to celé dopadlo!

Přijme Petra Lukášovu žádost o ruku?
Rozhodně ano, je to velké romantické gesto!
68 %
Možná, jen aby ji taková pozornost nevylekala
6,8 %
Člověk nikdy neví, co se může stát
25,2 %
Celkem hlasovalo 1577 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám