Hlavní obsah
Článek

Pokud vám přijde, že Heidi Klum (50) či Naomi Campbell (53) vypadají na svůj věk skvěle, je na čase seznámit se s Christie Brinkley. Při pohledu na tuto jednašedesátiletou krásku blednou závistí i o dvě generace mladší ženy.

Modelky většinou po čtyřicítce odcházejí do předčasného důchodu, protože musí uvolnit místo neokoukaným později narozeným tvářím. Christie Brinkley je však ve svém oboru naprostým zjevením. I po šedesátce oslňuje úsměvem, který by se mohl vyjímat na titulních stranách časopisů bez větších grafických úprav.

Legendární modelka musí znát recept na elixír mládí, jinak si její nehynoucí krásu nelze vysvětlit. Christie, která v minulosti pózovala i pro Playboy či plavkový magazín Sports Illustrated, se už pochopitelně v bikinách neprezentuje, ale stále má co ukázat. Díky dokonalému make-upu, udržovanému účesu a pečlivě zvolenému outfitu se za ní dodnes otáčejí i muži, jimž by mohla dělat babičku.

Okouzlující seniorka, která si díky modelingu přišla na pořádné jmění, neměla pochopitelně nikdy o nápadníky nouzi. V minulosti se vdávala rovnou čtyřikrát, ale i její poslední manželství s Peterem Cookem skončilo před sedmi lety rozvodem.

Christie Brinkley si během bohaté kariéry udělala čas i na mateřské povinnosti. Má devětadvacetiletou Alexu, devatenáctiletého Jacka a šestnáctiletou Sailor. Každého ze svých potomků si pořídila s jiným exmanželem.

Reklama

Další články

Načítám