Hlavní obsah
Famous
Článek

Kdo sledoval letošní udělování Oscarů, může sám posoudit, zda byl moderátor večera Neil Patrick Harris vtipný, nebo naopak trapný. Tábory zastávající opačné názory jsou zhruba stejně velké. Hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku se během večera objevila na pódiu polonahá jen ve slipech. Teď jednačtyřicetiletý herec přiznal, že měl možná příliš velkou bouli mezi nohama hlavně proto, že měl dvojité prádlo. Aby nebyly jeho genitálie vidět.

Při zkouškách se totiž zjistilo, že reflektory látku na bílých slipech prosvětlí a odhalují jeho anatomii, jak to umějí rentgenové paprsky s kostmi. Pořadatelé mu tedy nechali ušít dvojité spodní prádlo, jímž světlo neprošlo. Možná kvůli tomu se však mezi přítomnými v sále šuškalo, že na tom manžel Davida Burtky není tak špatně.

„Pod reflektory na zkouškách všechno viděli. Museli jsme udělat něco, aby každý nemohl jasně vidět, co tam mám. Museli tam všít druhé spodní prádlo, aby to nebylo průhledné,“ svěřil Harris po předávání Oscarů v televizní talk show.

Poznámky o tom, že měl rozkrok naditý, mu lichotí. Komik ale zdůraznil, že si nijak nepomáhal ponožkou či jinou vycpávkou. „Co bylo vidět, bylo moje v plné své přirozenosti,“ dodal Harris.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám