Hlavní obsah
Famous
Článek

Komik Bill Cosby ruší jedno své představení za druhým. A není divu. Nad jeho minulostí se stahují stále černější mračna. Ze znásilnění ho obvinilo už více než třicet žen a nejnověji herečka Heidi Thomas. Ta se v osmdesátých letech potkala s Cosbym, který jí nabídl radu, jak v herectví uspět. Jenže Thomas teď tvrdí, že zneužil její naivity, omámil ji pitím a sexuálně obtěžoval.

Mělo k tomu dojít v Renu ve státě Nevada v roce 1984. Tehdy Cosby vystupoval v hotelu a kasinu Harrah, kam za ním Thomas přišla. Chtěla radu, jak má vylepšit své herectví. Slavná hvězda seriálu Cosby show jí navrhla, aby hrála opilou.

„Jak chceš hrát opilou osobu… když jsi nikdy nebyla opilá?“ řekl prý Cosby herečce a podal jí sklenici s vínem. „Najednou se mi zatemnil mozek a byla jsem omámená,“ tvrdí ve své výpovědi Thomas obviňující Cosbyho ze znásilnění.

Když se tehdy mladá dívka probrala, komik s ní ležel nahý v posteli. „A tlačil mi ho do úst. Utekla jsem z pokoje,“ tvrdí ve svém obvinění Thomas, která poskytla rozhovor televizi CNN.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám