Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořídit si ještě jako teenager vlastní nemovitost za desítky miliónů, to se poštěstí skutečně málokomu. Kylie Jenner mezi takové šťastlivce patří, a tak jí nově říká paní jedna luxusní rezidence v prominentní kalifornské čtvrti Calabasas.

Sedmnáctiletá Kylie podle magazínu US Weekly koupila dům v přepočtu za více než 65 miliónů korun nedaleko svých sester Kourtney a Khloé Kardashian. Sídlo ve španělském stylu oplývá pěti ložnicemi, domácím kinosálem, obrovskou kuchyní, terasou a speciálním místem na BBQ párty na zahradě. Venkovní bazén je samozřejmostí.

V domě ještě probíhají nějaké úpravy k představám nové majitelky. Ke stěhování by tak mělo dojít zhruba v srpnu, kdy Kylie oslaví 18. narozeniny. Zda si do nového domu nastěhuje i svého domnělého partnera, rappera Tygu (25), jenž odešel od modelky Blac Chiny a jejich malého syna Kinga Cairo, se zatím neví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám