Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelingu se sice věnuje už jen okrajově a spíše se soustředí na zpívání, před pár dny si ale Jitka Válková (32) opět stoupla před objektiv fotoaparátu. Česká Miss 2010 nafotila sérii romanticky laděných snímků v princeznovských šatech a okázalé bižuterii.

Jelikož měla fotografka Kateřina Novotná za cíl, aby snímky působily co nejvíce romanticky, zvolila autentické prostředí zámku Zbiroh. V zámeckých komnatách, které fungují jako hotel, vznikly opravdu snové snímky. „Zbiroh jsme si vybrali díky krásným pokojům, které v hotelu mají, a velmi fotogenickému nádvoří a parku. Jitka byla z focení na zámku velice nadšená, a už když jsme přijížděli, tak nám o jeho historii vyprávěla,“ nechala se slyšet fotografka, která pěla ódy na modelku: „Moc nás jako modelka překvapila - bezproblémová, hodná a chytrá, což je skvělá kombinace.“

Válková byla skutečně z historického prostředí nadšená. „Vždy, když někam jedu moderovat nebo zpívat, čtu si o tom místě, o městech, o událostech a historii, takže jsem si přečetla i o Zbirohu. Navíc sbírám turistické vizitky z hradů a zámků, takže jsem byla nadšená, protože na Zbirohu jsem ještě nebyla,“ překvapuje svou láskou k turistice kráska.

„Nikdy jsem se nepovažovala za modelku, a asi proto vnímám každé focení spíš jako zábavu,“ říká Jitka a jedním dechem dodává: „Vážím si toho, když mohu mít na sobě tak krásné šaty a šperky. Je skvělé, když pak vzniknou tak krásné něžné fotografie od mladé, ale velmi talentované fotografky.“

Reklama

Další články

Načítám