Hlavní obsah
Článek

Herečka Markéta Plánková (46) natáčela drsnou seriálovou scénu. V Cestách domů byla coby krásná Linda Hartová málem znásilněna!

Pan P, kterého hraje Robert Jašków, se pěkně vybarví. Pod úlisným úsměvem a maskou galantního muže se skrývá násilník schopný toho nejhoršího.

Poté, co se s Lindou potká v hospodě, odkud před ním uteče, se neváhá vloupat k ní domů. Tam se na ni vrhne, strhá z ní oblečení a pokusí se ji znásilnit. Nejhoršímu zabrání Cyril (Marek Zeman), který ho vezme po hlavě lahví.

Natáčení znásilnění není nic příjemného ani pro herečku, ani pro jejího kolegu, který hraje násilníka. „Takové obrazy nenatáčím ráda, ale snažíme se je zlehčovat vtipkováním. Režisér naše pocity naštěstí chápe, proto natáčení scény zbytečně neprodlužuje a snaží se, aby byla rychle za námi,“ řekla o náročném natáčení Plánková.

Drsný násilník nakonec skončí hodně špatně, když ho na ulici seřežou. A protože bitka se odehrávala venku a točila se za pořádného mrazu, Robert Jašków asi nebude na natáčení vzpomínat rád.

„Když jsem se v roli Pana P pokoušel znásilnit Lindu, byl to obraz náročný i po technické stránce. Padaly tam lampy a dostával jsem flaškou po hlavě. Natáčení rvačky bylo sice nepříjemné, protože byla zima, ale na druhou stranu zajímavé. Kaskadéři nám radili, jak se prát tak, aby rvačka vypadala věrohodně, ale abychom si neublížili,“ poodkryl zákulisí natáčení Robert Jašków.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám