Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když jsou slavné všechny, jedna přeci jen hraje prim. Celebritu první velikosti Kim Kardashian (43) se snaží následovat nejen ostatní sestry, ale dokonce i její matka Kris Jenner. A přestože každý ví, že kromě mistrného pořizování selfíček Kim nikdy nic převratného nedokázala, udává trendy nejen v módě, ale i ve vnímání krásy ženského těla. Momentálně jejímu kultu oblých hýždí propadla i nejmladší členka rodinného klanu Kylie Jenner.

Sedmnáctiletá brunetka to tu a tam zkouší s devatenáctiletou sestrou Kendall v nějaké reklamní kampani a natáčí tutorialy s návody, jak líčením dosáhnout efektu umělých rtů. Na sociální síti ale nyní sdílela se svými více než 18 milióny sledujícími snímek, na němž má zadeček vystouplý skoro stejně jako slavná Kim na své proslulé plavkové selfie z listopadu 2013, kdy byla pět měsíců po porodu dcery North. Její proměna se určitě zamlouvá i jejímu milenci, jímž je už několik měsíců rapper Tyga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám